Срещата между Валерия и майка ѝ – Петя, мина изключително емоционално и

...
Срещата между Валерия и майка ѝ – Петя, мина изключително емоционално и
Коментари Харесай

Валерия от `Ергенът`: Ще гледам Евгени като куче

Срещата сред Валерия и майка ѝ – Петя, мина извънредно прочувствено и за двете. Родителката показва извънредно успокоение и мъдрост в диалога с наследничката си, само че не въздържа сълзите си на наслада, когато научи от щерка си какъв брой влюбена е тя в Евгени.

Защитничката на животни в неволя увери майка си, че изпитва изключителна обич към пианиста. А това от своя страна мощно трогна майката, която показа, че Валерия не е от хората, които елементарно позволяват до сърцето си който и да било. 



Самият Евгени съумя да направи извънредно положително усещане на Петя, откакто я изненада с голям букет с цветя. По време на диалога им уединено родителката се поинтересува от Евгени какви са възприятията му към Валерия.

Той призна, че към този момент си е представял живота и старините си с нея. Евгени разказа Валерия като извънредно борбена и всеотдайна. Петя не пропусна обаче да предизвести ергена, че щерка ѝ е с доста сложен темперамент, само че и че има ли обич, е подготвена на всичко. Валерия пък показа пред приятелката си Ивона, че с Генчев към този момент се замисля за семейство – нещо, което до този миг в никакъв случай не ѝ се е случвало.

След като Евгени остави Петя да се види уединено още малко с майка си и приятелката си, Петя предизвести Валерия, че в случай че желае да задълбочи връзките си с Евгени, ще би трябвало да остави на втори проект идеята си, отдадена на беззащитните животни: „ Бих ти дала един майчински съвет – с цел да продължиш с Евгени, малко кученцата би трябвало да минат на назад във времето. Няма да спираш да им помагаш, само че би трябвало да обърнеш внимание и на него “. На това Валерия отговори, че може да обръща внимание на Евгени, без кучетата да минават на назад във времето, намеквайки, че и него ще го гледа като куче. По думите ѝ няма по какъв начин да кучетата да правят отстъпка на заден плън, защото към този момент е дала прекомерно доста от себе си за тази идея и това е нейната най-голяма обич.

" Точно по тази причина се веселя, че Евгени изцяло разбра, че това е моят живот ", акцентира тя. Валерия въпреки всичко означи обаче, че сигурно ще би трябвало да попромени графика си, с цел да намира повече време за Евгени. " В името на любовта ми към Евгени бих направила доста взаимни отстъпки. Ще подредя нещата по този начин, че да имам време за всичко и никой да не е ощетен от вниманието ми ", заключи Валерия.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР